Germana cu Claudiu

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Am adunat o lista cu cele mai frecvente nelamuriri legate de cursul de germana sau engleza. Cele mai adresate intrebari le gasesti mai jos. Nu gasesti raspunsul la intrebarea ta. Scrie-mi la claudiu [at] germanacuclaudiu.ro
[/av_textblock]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=”]
[av_toggle title=’De ce Germana cu Claudiu?’ tags=”]

De ce Germana Cu Claudiu ?

     Mărturisesc că e dificil să formulez un răspuns la întrebarea „De ce Germană cu Claudiu?” care să nu mă  ducă cu gândul la discursurile uzuale de promovare electorală.

Într-o notă mai serioasă, cred că motivul principal este și cel mai simplu – îmi place pe deplin meseria mea.  Prin urmare, muncesc constant pentru a fi cel mai bun în ceea ce fac și astfel cursurile mele oferă:

  • Metode de învățare prin joc. Preșcolarii asimilează diferit informații față de un adolescent sau chiar un elev de școală gimnazială. Ei trebuie nu numai să fie implicați activ în lecții (principiu valabil pentru elevi de orice vârstă), ci în plus să dobândească cunoaștere cu lejeritatea unei ore de joacă, prin distracție și amuzament­;
  • Materiale originale, gândite, dezvoltate și, în multe cazuri, manufacturate de mine. Din căutările de până acum, cred că există un deficit de calitate în industria materialelor educaționale de germană pentru copii, care încurajează un rol pasiv al copilului în cadrul lecției. Din contră, prin materialele folosite de mine am urmărit implicarea propriu-zisă a celor mici în fiecare sarcină, prin stimularea simțurilor (tactilă, vizuală, auditivă) și a curiozității;
  • Finalități concrete ale procesului de predare-învățare. În cuvinte mai simple, aceasta înseamnă că, la sfârșitul unui an, sau al unui modul, copiii vor avea cunoștințe și aptitudini observabile la limba germană. Metodele de lucru prin joc reprezintă un instrument pentru asimilarea de informații și deprinderi, nu un scop în sine.

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Unde au loc cursurile?’ tags=”]
Cursurile de Germană cu Claudiu au loc in locatia institutiilor partenere sau in sediul din Dristor, Str. Cultul Patriei nr. 4.

O lista actualizata cu institutiile partenere gasesti aici:

 http://germanacuclaudiu.ro/parteneri/
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Care sunt condițiile pentru participare la cursuri?’ tags=”]
Cursantul trebuie să aibă vârsta între 3 și 10 ani și să fie înscris la una dintre grădinițele partenere, dar nu numai (http://germanacuclaudiu.ro/cursuri-de-germana-cu-claudiu-in-dristor/). Dacă are altă vârstă decât cea specificată, cursantul va susține o evaluare inițială și va fi încadrat la o grupă corespunzatoare. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii/ cursantii.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Cât durează o lecție?’ tags=”]

Cursul de germană poate avea loc de 2 ori pe săptamană sau o singură dată. Un curs durează între 30 si 55 minute, în funcție de vârsta și numărul cursanților.

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Cât costă?’ tags=”]
Preturi aproximative (nu sunt exacte):

Just4kids: 35 lei/sedinta, 1 sedinta pe saptamana

Smart Steps: 25 lei/sedinta, 1 sedinta pe saptamana

Casuta cu Pitici mari si mici: 120 lei pe luna

Aschiuta: 20 lei/sedinta, 1 sedinta pe saptamana

Creative Minds Kindergarten: 25 lei/sedinta, 1 sedinta pe saptamana

Pentru a afla tariful  exact vă rog să intrați în contact cu una dintre grădinițele partenere (unele oferă aceste informații direct pe website-ul lor).
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Care este numărul de cursanți?’ tags=”]

În mod ideal, numărul cursanților ar trebuie să fie între 8 și 10 într-o grupă. Planificarea anuală este gândită pentru un grup, toate activitățile fiind colective. La cursul din sediul Germana cu Claudiu, Str. Cultul Patriei nr 4 va garantez un numar maxim de 7 copii intr-o grupa.

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Cum îmi pot eu ajuta copilul pentru a susține activitatea de învațare a limbii germane acasă?’ tags=”]
Pentru fiecare modul voi oferi pe site diferite link-uri cu activități, desene animate, jocuri, aplicatii mobile sau exerciții de ascultare. Pe site-ul meu gasiti diferite materiale. La cursurile din sediul Germana cu Claudiu parintii pot imprumuta diferite manuale, Cd-uri sau carti pentru acasa.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Cum mă pot informa despre ce se întamplă la lecție?’ tags=”]
În fiecare săptamană voi încărca un document pe site, categoria Cursuri în desfășurare. În aceasta veți găsi toate informațiile despre activitățile făcute, cântecele, cuvintele și construcțiile învățate.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Ce este Biblioteca lui Claudiu?’ tags=”]
Prin acest serviciu sunt puse la dispozitia parintilor din institutiile selectate carti si alte materiale variate, cum ar fi CD-uri, carti cu povesti, cu animale, dictionare, cuburi si altele, pe care parintii le pot imprumuta pentru acasa
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Ce este Germana pentru copii?’ tags=”]
Germana pentru copii, respectiv www.germanapentrucopii.ro, este un serviciu nou disponibil din februarie 2016. Acesta contine informatii referitoare la toate cursurile de germana pentru copii, momentan din Bucuresti, urmand a se introduce si date din alte orase.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Cine este Claudiu?’ tags=”]
După cum sugerează (nu foarte subtil) denumirea site-ului, numele meu este Claudiu. Coman Claudiu. Nu  aş putea spune fără să exagerez că mi-am dorit dintotdeauna să lucrez în educaţie;  am studiat timp de trei  ani administrarea afacerilor la cea mai mare universitate cu profil economic din Bucureşti, de unde urma să  aleg calea marilor corporaţii. Insă întâmplarea a făcut să intru în contact cu universul educaţiei preşcolare  şi de cinci ani nu m-am mai uitat în urmă. Pot spune sincer că mă număr printre acei norocoşi care şi-au  descoperit vocaţia, iar a mea presupune să mă ridic la înălţimea provocării de a lucra cu copiii. Nu este o  muncă uşoară, însă satisfacţia uriaşă pe care o aduce fiecare reuşită mă fac mândru să spun că acum, la 27  de ani,  predau germană celor mici.

13315691_1164746503588436_8266393695402360913_n
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

Lasă un răspuns