Germana cu Claudiu

Campania s-a incheiat printr-o donatie in valoare de 5.000 de lei catre Centrul Filia.

Incepand cu aprilie 2021 sunt implicat in campania #vremsafiminsiguranta

Subsemnatul, Claudiu Coman, administrator al societatii Germana cu Claudiu SRL, voi pedala, la finalul lunii octombrie in campania de sponsorizare #pedalezimpotrivaviolentei pentru Asociatia Filia

#germanacuclaudiu sustine #centrulfilia

Logo
Logo

Citeste mai multe si pe pagina de FB:

https://www.facebook.com/germanacuclaudiu

🙂

Voi porni pe traseul Bucuresti – Constanta in data de 30.10.2020 pe bicicleta si sper sa ajung in maxim 4 zile la destinatie.

Pe platforma sociala FB voi initia o campanie de promovare a campaniei de sponsorizare catre Centrul Filia folosind reclama platita, fotografii si filmari (din partea mea sau din partea clientilor Germana cu Claudiu SRL). Intentionez sa adresez urmatoarea intrebare internautilor „In cat timp crezi ca voi parcurge distanta Bucuresti – Constanta?” si astept raspunsurile lor, sub forma unor comentarii, in partea de jos a reclamelor.

Voi dona 10 lei pentru fiecare raspuns corect + o distribuire pe Timeline-ul personal.

Ce inseamna raspuns corect?

Eu voi porni cu bicicleta, cel mai probabil, la 04:00, vineri 30.10.2020. Daca voi reusi sa parcurg toata distanta pana la ora 23:59, tot vineri 30.10.2020, se va considera ca am parcurs distanta intr-o zi. Daca aterizez in Constanta sambata 31.10.2020 (dupa ora 00:01 pana la ora 23:59), se va considera ca am ajuns in 2 zile. Vom folosi aceeasi formula de calcul si pentru a III-a si a IV-a zi.

Voi dona indiferent de numarul de raspunsuri corecte si distribuiri maxim 5.000 de lei.

Daca evenimentul este impiedicat de vreme rea (temperaturi si vanturi polare), forta majora, incident sau accident, ceata sau carantina, subsemnatul se obliga sa achite suma maxima de 5.000 lei Asociatiei Filia pana la finalul lunii noiembrie.

🙂

Pentru amuzamentul tuturor: