Germana cu Claudiu

Ursuletul (Der kleine Bär) si tata-urs (Papa Bär) se hotarasc sa mearga intr-o excursie in padure. Ei isi doresc sa pescuiasa, sa faca un foc de tabara si, mai ales, sa doarma si sa manance sub cerul liber. Tot echipamentul necesar a fost impachetat cu grija in rucasul pe care mama-urs il verifica inainte de plecare: sepcile (die Mützen), sacii de dormit (die Schlafsäcke), tacamurile (die Kochgeschirre), chibriturile (die Streichhölzer) si, bineinteles, bezele (der Mäusespeck).

Ursuletul descopera o noua lume de care este fascinat, isi face noi prieteni si il cunoaste pe ursuletul salbatic Fratz. Acesta il invata ca, in lumea animalelor salbatice, pericolele se pot ascunde la fiecare pas. In curand,ursuletul nostru descopera ca noul lui prieten Fratz si-a pierdut parintii. Astfel tata-urs si fiul sau se hotarasc sa se intoarca in oras impreuna cu Fratz si sa il ajute sa isi caute parintii.

Ce aventuri ii asteapta pe cei doi prieteni? Cum se va simti Fratz in noua lui familie? Si mai ales,isi va gasi parintii? Urmariti mai jos intreaga serie:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=w_S_NJS0akU&list=PLF97EF182BD1F73B6′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]