Jocuri online pentru calculator- Alfabetul

Am intocmit o lista cu jocuri de pe internet adunate. Rolul lor este sa ne invete pronuntia corecta a cuvintelor, a grupurilor de litere si a literelor in limba germana.

Jocul1. Acceseaza urmatorul link: http://webs.schule.at/mm/abc/abc.htm. Se va deschide o alta fereastra cu fundal negru, pe care apar multe litere. Accesand una dintre litere, vei accesa o alta ferestra cu un grup de litere. Asculta pronuntia grupului de litere apoi selecteaza cuvantul ce contine grupul de litere respectiv. Apoi mergi mai departe. ai primit un Zambaret? Pronuntie placuta!

Jocul2. Pe urmatorul link: http://literacycenter.net/play_learn/letters_de/letters_de_lc.php ne sunt oferite 3 tipuri de jocuri. Poti alege o alta varianta de joc selectand 1, 2 sau 3 din partea centrala sus a paginii. Mie-mi place varianta cu condusul.

Jocul3. http://vs-material.wegerer.at/deutsch/pdf_d/abc/ABC_Ordnung/index.htm .Se dau urmatoarele liste de nume de meserii, de plante sau animale. In functie de prima litera a fiecarui cuvant ordoneaza denumirile (click pe ele). Mult succes!

Jocul4. http://www.veritas.at/sbo/extproj/mimi/ Un joc fara sunet pentru cei ce stiu sa citeasca in limba germana.

Jocul5. http://chillola.com/at/alphabet%20german.html Este un joc frumos colorat ce necesita doar niste click-uri pentru a se activa sunetul fiecarei litere din alfabet. Pare creat (avand o rezolutie mai mica) pentru tableta.

 

Anlauttabelle_LMzLL page1-1280px-Anlauttabelle_gross.pdf (1) 91MKOC0E-QL 11110_3c