Cursantii #germanacuclaudiu au raspuns afirmativ la propunerea mea de proiect „Tu, ce lasi in urma ta?”.

Incepand cu acest weekend (22.05-23.05) va invit sa admirati lucrarile cursantilor #germanacuclaudiu expuse pe gardul terenului viran de la intersectia Cultul Patriei cu Calea Dudesti.

Expozitia „Tu, ce lasi in urma ta?” aduna lucrari ale copiilor (desenate cu creionul sau carioca sau pictate) cu varste intre 5 si 12 ani. Am selectat dintre aproximativ 70 de lucrari primite pe cele mai reusite si care au fost executate respectand cerintele (eu le-am selectat si imi asum asta). 😁

Temele lucrarilor au fost:

– defrisarile ilegale si extensive

– lipsa locurilor de joaca si a spatiului verde in Bucuresti

– poluarea

– masinile parcate pe trotuar

Imi asum, de asemenea, faptul ca am intarziat cel putin o luna cu pregatirea expozitiei. Initial voiam ca expozitia sa fie gata de ziua pamantului.

Pe site va invit sa le admirati prezentarea propriilor lucrari. Cum voi primi prezentarea, imediat o voi adauga pe site.

Le multumesc din suflet tuturor participantilor si ne vedem la urmatoarea editie. Cele mai reusite 2 lucrari, dupa discutii si negocieri cu artistii, vor fi aplicate sub forma unul mural (desen tip graffiti pe perete) pe Punctul de Transformare PT 139 de pe Cultul Patriei.

Le multumesc, inca o data, tuturor participantilor.