4.04.2023 Am dăruit pentru un viitor mai VERDE aproximativ 140 de puieți de conifere către copiii Germana cu Claudiu și către două clase de la 195, cunoscut-ă ca și Hamburg, din sectorul 3.

Toma, cel mai nou membru GREEN Afterschool are grijă de cadoul primit. 💚

#creștemVERDEîmpreună

UPDATE 12.12.2022 În ultimii 5 ani am dăruit aproximativ 950 de arbori și arbuști. Majoritatea au fost dăruiți când au împlinit 3 ani. Printre beneficiari sunt: cursanții mei cei dragi, dragi colaboratori și parteneri, prieteni și cunoscuți.

UPDATE 03.03.2021Pana astazi 20.02.2021 am daruit aproximativ 700 de arbori si arbusti si asa facem noi o padure, imprastiata prin toata tara. 
Ca in fiecare an scolar am daruit si in aceasta primavara un cadou cursantilor mei. 
Toti cursantii #germanacuclaudiu vor primi din partea mea un arbore (care creste in inaltime) sau un arbust (care nu dezvolta o coroana, ci ramane la nivelul solului), un cadou mereu verde si plin de viata. Acestea sunt conifere, nu isi pierd foliajul.

Arborii sunt din speciile: molid, pin, brad, tisa, tuia, ienupar, chiparos.

Arbustii sunt din speciile: ienupar, tuia, chiparos. Am stat tot weekend-ul si i-am pregatit cu drag si atentie. Cum avem grija de un astfel de cadou?Este foarte important sa retineti faptul ca aceasta planta nu poate fi tinuta in casa. Planta poate fi tinuta in ghiveci (pe termen scurt si mediu) atata timp cat ghiveciul este schimbat cu unul mai mare odata cu cresterea plantei iar acesta se afla in exteriorul casei. Depinde de cat de cald este afara; va rog sa udati planta o data sau de 2 ori pe saptamana.

Verificati cu degetul daca pamantul este ud, caz in care, ar fi indicat sa udati planta in cateva zile. 
Cursantii #germanacuclaudiu (cei cu care de obicei ma intalnesc in mediul on-line) imi fac o vizita la sediu pentru a isi lua cadourile pregatite de mine (2 plante si o minge). ???????????? Am facut o programare pe zile in functie de numele de familie al fiecarui cursant iar in cladire toate geamurile sunt deschise si este mai frig ca afara. ???? 

Evitand aglomerarile si purtand masca ne simtim in siguranta. ???? Preluarea cadoului nu este obligatorie.Ii astept in intervalul orar 20:00 – 21:30 cu o confirmare in prealabil (prin sms).

Echipele care vin la sediu isi vor primi cadourile in pauza dintre cursuri.Stiu ca vremea este nepotrivita pentru o plimbare insa tare ma bucur cand ne revedem. ????