Germana cu Claudiu

Concurs, MARE Concurs

Le propunem tuturor copiilor un concurs de desenat. Cu cât compoziția va fi mai complexă și va ajuta fanii să înțeleagă mesajul compoziției, cu atât va fi mai apreciat. Acceptăm și benzi desenate. 

Tema concursului este: Profesorul IDEAL (cum ne închipuim noi profesorul IDEAL), cum este persoana care are grijă de noi și ne învață noi deprinderi sau cunoștințe. 

Pașii de parcurs pentru înscrierea în concurs sunt:
    1. Discută cu părinții tăi sau cu cei apropiați și fii sigur că ai înțeles tema concursului. Inițierea unei conversații pe această temă te va ajuta să ai o reprezentare mentală cât mai apropiată referitoare la tema propusă. 
    2. Realizează manual apoi un desen, pe o coală tip A4 sau A3, în creion negru, creioane colorate, acuarelă, peniță sau ulei, sau o combinație între acestea, prin intermediul căruia să ilustrezi, cât mai exact sau metaforic , una sau mai multe trăsături (maximum 3) ale profesorului IDEAL. 
    3. Scrie-ți numele în colțul stânga sus al desenului deoarece nu vrem să încurcăm operele între ele! Adaugă sub nume și data executării desenului și vârsta. 
    4. Roagă-ți apoi părintele să scaneze desenul sau să îl fotografieze cât mai în detaliu și să te înscrie în minunatul nostru concurs cu premii, în perioada 01.12.2023–01.02.2024. 
Înscrierea se face prin transmiterea unui email pe adresa de Claudiu@germanacuclaudiu.ro alături de desen în format digital. 

Următoarele date mai sunt necesare pentru înscrierea în concurs iar acestea trebuie să apară în corpul e-mail-ului:
– numărul de telefon al unui părinte și numele acestuia 
– numele artistului și vârsta
– instituția la care este înscris, limbile străine pe care le învață și activitățile preferate 

Prin transmiterea e-mail-ului și înscrierea în concurs vă dați acordul pentru publicarea operei pe site-ul Germana cu Claudiu (www.germanacuclaudiu.ro) și pe fb/Germanacuclaudiu, alături de NUMELE COPILULUI ȘI VÂRSTA ACESTUIA. 

După publicarea operei pe fb/germanacuclaudiu roagă-ți prietenii, vecinii, verișorii, frații … desigur, toată familia, să te susțină cu un simplu LIKE (TAG Germană cu Claudiu și distribuire). Pentru mai multe șanse de câștig rugați-vă fanii să transmită într-un comentariu la desenul în format digital propria părere despre tema concursului.

Cu siguranță, părerile sunt împărțite și cu toți avem dreptate.

Condiții:
    1. Un participant poate participa cu un singur desen. 
    2. Personajele cunoscute (de exemplu, din desene animate), care nu sunt creații proprii nu vor fi acceptate în concurs. Îmi doresc ca participanții să fie cât mai originali.
    3. Vom accepta doar operele trimise pe email până pe 01.02.2024, ora 23:59. 
    4. Acceptăm operele în format fizic ale tuturor participanților doar după încheierea concursului. Toți cei care aduc creațiile proprii la sediul din Drumul Malu Roșu nr 20 vor primi un conifer cadou. 
    5. Ne rezervăm dreptul să analizăm fiecare lucrare individual iar dacă avem dubii și considerăm că există nelămuriri referitoare la autorul lucrării vom cere explicații. 
    6. Vârsta participanților să fie între 4 și 18 ani. Vor exista premii pentru fiecare categorie: categoria 1 (4-6 ani), categoria 2 (7-9 ani), categoria 3 (10-13 ani) și categoria 4 (14-18 ani). 
    7. NU vom evalua lucrări care nu sunt în conformitate cu cerințele de înscriere. 

Pentru a stabilii câștigătorii oferim 2 puncte pentru un like și 3 puncte pentru un comentariu. 


Premiile sunt:
Câte un dispozitiv Bookie și câte o carte compatibilă cu acest dispozitiv pentru marele câștigător din fiecare categorie. 
Vor fi 4 mari câștigători, câte unul pentru fiecare categorie. Marele câștigător este cel care are cele mai multe puncte. 

Cei de pe locurile 2 și 3 vor primi din partea noastră un pachet de 4 cursuri, respectiv 7 cursuri de germană sau engleză GRATUITE (frecvență săptămânală).

Toți participanții la concurs care respectă toate condițiile de înscriere vor primi din partea mea un conifer în ghiveci de 3 ani după predarea către noi (la sediul Germana cu Claudiu SRL) a desenului în format fizic.

PS Părinții interesați, îndemânatici și cu abilități de artist nu sunt acceptați în concurs însă pot trimite desenul propriu pe email pentru a fi publicat pe site/Facebook (de abia aștept).

Concursul este organizat de:
Germana cu Claudiu SRL 
CUI 36440770 
Sediu la GREEN Afterschool 
Drumul Malu Roșu nr. 20 

Pentru alte detalii:
0724.710.207 (Claudiu, WhatsApp)  

Ce este BOOKii?