Super JetFriends – Spiele & Abenteuer am Flughafen!

In curand va sosi vacanta mare! Motiv de bucurie pentru toti copiii si un motiv in plus ca cei de la Deutsche Lufthansa AG sa daruieasca celor mici o aplicatie pentru a-si exersa cunostintele de limba germana.

Aplicatia se numeste Super JetFriends – Spiele & Abenteuer am Flughafen! si este gratuita pentru iPad, iPhone si Android.

Varsta recomandata peste 7 ani.

Lu si Cosmo, doi cocori pusi pe distractie, ii vor insoti pe copii in aventurile lor si le vor arata tot ce se intampla intr-un aeroport.

Fiecare activitate va provoca abilitatile jucatorului, de exemplu:

  • In turnul de control vei pilota un avion, pe care trebuie sa il ghidezi pana la pista pentru a ateriza. Atentie insa la celelalte avioane!
  • In hangar iti poti crea propriul avion, iti poti alege chiar si cele mai bune piese astfel incat avionul tau sa fie cel mai rapid. Bineinteles dupa contruirea acestuia urmeaza testul de zbor.
  • Noi aventuri si pe pista, acolo unde aeronava va trebui verificata si realimentata cu benzina.
  • Unul dintre cele mai interesante jocuri se va petrece in aeroport. Aici robotii vor trebui programati pentru a face curatenie si numai prin comenzi corecte vor putea duce la bun sfarsit comanda.
  • Panorama va fi activitatea unde iti poti pune in practica creativitatea.
  • Cultura generala va fi verificata in sala de primiri. Gradul de dificultate va creste progresiv pe masura ce vei da raspunsuri corecte.

Ce parere ai? Reusesti sa rezolvi toate sarcinile?

Aplicatia poate fi descarcata accesand adresele de mai jos:

iPad & iPhone:

https://itunes.apple.com/de/app/super-jetfriends-spiele-abenteuer/id1015921859?mt=8

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lufthansa.superjetfriends&hl=de