Löwenzahn Entdecker-App Strom & Energie

Va propun un mic joc de imaginatie. Inchideti ochii si ganditi-va cum ar fi sa locuiti intr-o casa fara curent electric, sa nu aprindeti lumina, sa nu folositi telefonul sau televizorul. Lumea ar fi intr-adevar altfel, nu-i asa?

Dar ce este mai exact curentul electric? De unde vine? Cum putem transforma vantul si lumina soarelui in curent? Toate acestea, dar si multe alte intrebari si le pun nu numai copiii, ci si parintii. Cu ajutorul aplicatiei “Löwenzahn Entdecker“ veti porni intr-o expeditie a electricitatii. Puteti descoperi singuri cum functioneaza aceasta in cadrul mai multor teme: curentul electric in casa, energia solara, energia hidraulica, combustibil mineral, liniile de transmisie si multe altele. Aflati cum se misca electronii intr-un cablu de curent, folositi o lupa pentru a vedea direct intr-o conducta sau suflati puternic pentru a invarti morisca.

Pe parcursul acestor expeditii va puteti testa cunostintele acumulate despre electricitate si va puteti antrena in jocuri electrizante.

Viel Spaß für die ganze Familie!

Aplicatia poate fi descarcata accesand adresa de mai jos:

iPad si iPhone: https://itunes.apple.com/de/app/id951737415