Aplicatia Schatzkiste- pentru Apple si Android

Vestea despre un cufar naufragiat se raspandeste cu repeziciune in jungla. Cateva animale pornesc in cautarea acestuia si spera ca, odata cu deschiderea lui, vor descoperi o comoara. Cu ajutorul coltilor elefantului reusesc sa deschida incuietoarea veche insa, spre dezamagirea protagonistilor, cufarul este plin de obiecte si haine vechi: ein Schal ( un sal), Stiefel (cizme), Handschuhe (Manusi), Strickmmützen (caciuli) si alte lucruri care nu au nici o legatura cu comoara mult asteptata.Cu toate acestea, animalele decid sa se amuze si sa organizeze un carnaval.

In cel de-al doilea modul al aplicatiei, fiecare animal isi va alege o costumatie pentru carnaval. In aceasta parte, va trebui sa ii ajutati sa aleaga din cufar acele haine sau obiecte care se potrivesc fiecaruia si care sunt desenate in partea de jos a ecranului.

In partea a treia (click pe cel de-al treilea cerc), aveti posibilitatea sa rezolvati mai multe puzzel-uri, cu imagini din poveste. In functie de gradul de dificultate dorit, imaginea poate fi impartita in 6 sau 12 parti.

Aplicatia poate fi descarcata accesand urmatoarele adrese:

https://itunes.apple.com/ro/app/schatzkiste/id928927833?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.edulingu.schatzkiste&hl=de